Dålig uppdatering!!

Jag vet att jag är jättekass på att skriva här. Men just nu är det så mycket annat. Jobbar mycket,vilket är kul. Härliga barn så man blir glad. Annars är jag väldigt trött både fysiskt och psykiskt. Jag har minskat ner mina samtal så att nu är det bara telefonkontakt en gång i veckan. Det ballade ur totalt och jag fick bara panik av att gå dit. Men jag har ju min egen privata lilla psykolog/vän/"grillmästare":P kärt barn har många namn sägs det ju:D
Det har varit en helt otroligt jobbig period och är fortfarande. Så många saker som jag försöker bearbeta. Många vet jag inte men det är jobbiga saker att ta itu med. En gång i veckan åker jag ju till HOPP vilket drar upp mycket. Men det är jättebra. Det som ingen vågat ta tag i kan jag nu jobba med. Jag tror att alla mina tankar och känslor blivit så starka för att jag gått in i en så kallat "Läkningsprocess". Jag hoppas att det är det.
Maten är jobbig.
Ångesten är stark.
Massa självskadetankar.
Hatar min kropp.
Tycker jag är tjock.
Det är ju inga nya tankar men de är starkare. Jag vill kunna hitta en inre trygghet i mig själv. Om det nu är så att man kan det vill säga. Men dom säger det. Att man ska kunna va trygg i sig själv. Jag känner mig ju bara trygg med ett antal personer. Men inte i mig själv.
Nu ska jag strax iväg och dansa balett. Men jag ska försöka bli bättre på att skriva!!

RSS 2.0